Så er det tid til pizza night! Forkæl dig selv med vores Grøntsagspizza og frisk græsk salatost, som toppes med zucchinibånd, rødløg og masser af ost! Nyd den varme pizza med en frisk rucolasalat og en lækker ranchdressing, som er genial som dip til både salat og pizzaskorper!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 dåse
Tomatpuré
4 g
Souvlaki-krydderi
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Rucola
75 g
Radiser
1 stk
Tomat
1 spsk
Mel til pizza
1 spsk
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til dip
1 spsk
Olie til pizza
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, rul ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.
Skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.
Rul pizzadej ud indtil den er 12-15 cm i diameter.
Overfør pizzadej til en bageplade med bagepapir.
Top med tomatsauce, finrevet ost, zucchini, rødløg og olivenolie.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
TIP: Dryp kanten med olivenolie, så den bliver gyldenbrun.
Imens, hak purløg fint.
Bland purløg, yoghurt, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Skær radiser i tynde skiver.
Hak tomat groft.
Bland rucola, radiser, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret pizza og salat på tallerkener.
Top med græsk salatost.
Server med ranchdressing.