Grønne veggiebidder-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grønne veggiebidder-tacos

Grønne veggiebidder-tacos

med karamelliserede rødløg og avocadocreme

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Avocado

2 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Salat

2 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliseret løg

½ tsk

Sukker til karamelliseret løg

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3979 kJ
Kalorier (kcal)951 kcal
Fedt40.4 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat90.2 g
Sukker17.9 g
Protein43.8 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Karamelliser rødløg
2

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Rør i balsamico, sukker, et skvæt vand og et nip salt. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Mariner pulled beans
3

Bland oregano,salt , et nip peber, en smule olivenolie oghalvdelen af hvidløg i en mellemstor skål. Vend pulled beans i skålen, og stil til side.

Lav avocadocreme
4

Skær citron i både. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske og kom det i en skål. Tilsæt resterende hvidløg, mayonnaise og et stort skvæt citronsaft. Mos med en gaffel, og krydr med salt og peber.

5

Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme. Steg pulled beans indtil brunet, 3-4 min. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Skær tomat i 1 cm tern. Riv salatblade af.

6

Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat. Dryp med avocadocreme, og server med resterende citronbåde.