Cremet cannellinibønne- og majssuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet cannellinibønne- og majssuppe

Cremet cannellinibønne- og majssuppe

med tortillachips og chili

Bring lidt af Mexico til spisebordet med vores Cremet cannellinibønne- og majssuppe! Vi krydrer suppen med spiskommen, og topper med fantastiske, farvestrålende smagsgivere: frisk chili, koriander, limesaft, revet gouda og syrlig fraiche. Vi serverer vores varmende suppe med sprøde tortillachips.

Tags:
Stærk
Allergener:
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Cannellinibønner

1 dåse

Majs

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 g

Spidskommen, stødt

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 stk

Lime

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rød chili

250 g

Bagekartoffel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til suppe

2 dl

Mælk til suppe

½ tsk

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3412 kJ
Kalorier (kcal)815 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker14.4 g
Protein26.3 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Skyl cannellinibønner.

Hæld væde fra majs.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kartoffel, hvidløg, cannellinibønner, majs, grøntsagsbouillon, spidskommen og oregano, og steg i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber.

Lav suppe
3

Tilsæt vand, mælk, salt og et nip peber, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, og lad simre under låg i 10-12 min, eller indtil tyknet og grøntsager er bløde.

Forbered topping
4

Imens, flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. 

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Mos bønner og kartofler
5

Brug en kartoffelmoser eller gaffel til at mose nogle af cannellinibønnerne og kartoflerne i den færdige suppe, så teksturen bliver mere cremet.

TIP: Brug en stavblender, hvis du har en.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med chili, koriander, gouda og fraiche.

Server med tortillachips og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image