Bring lidt af Mexico til spisebordet med vores Cremet cannellinibønne- og majssuppe! Vi krydrer suppen med spiskommen, og topper med fantastiske, farvestrålende smagsgivere: frisk chili, koriander, limesaft, revet gouda og syrlig fraiche. Vi serverer vores varmende suppe med sprøde tortillachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Cannellinibønner
1 dåse
Majs
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2 g
Spidskommen, stødt
1 g
Oregano, tørret
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Koriander
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 stk
Lime
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rød chili
250 g
Bagekartoffel
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til suppe
2 dl
Mælk til suppe
½ tsk
Salt til suppe
Hak løg groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.
Skyl cannellinibønner.
Hæld væde fra majs.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Tilsæt kartoffel, hvidløg, cannellinibønner, majs, grøntsagsbouillon, spidskommen og oregano, og steg i 1-2 min.
Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt vand, mælk, salt og et nip peber, og bring i kog.
Sænk til middellav varme, og lad simre under låg i 10-12 min, eller indtil tyknet og grøntsager er bløde.
Imens, flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Brug en kartoffelmoser eller gaffel til at mose nogle af cannellinibønnerne og kartoflerne i den færdige suppe, så teksturen bliver mere cremet.
TIP: Brug en stavblender, hvis du har en.
Anret suppe i skåle.
Top med chili, koriander, gouda og fraiche.
Server med tortillachips og limebåde.