Turen går til Vietnam, og vi skal smage på deres klassiske baguettesandwich, banh mi. Vores version er til dig, der ønsker et vegansk måltid, og er fyldt med gyldenstegte, glaserede vegetarstrimler og sprød, aromatisk salat med mynte og lime. Hertil sprøde sesamfritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Lime
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk
300 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Mynte
40 g
Sød chilisauce
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, sesamfrø og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak mynte fint.
Halver lime.
Skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak de sidste stykker fint.
Bland et skvæt limesaft, mynte, salt, agurk og gulerod i en stor skål.
Placer brød direkte på risten i ovnen, når der er 8 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 7-8 min.
Imens, opvarm olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg vegansk kebab med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt sojasauce og sød chilisauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil klistret og glaseret.
Anret fritter på tallerkener.
Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.
Fyld med vegansk kebab og salat.
Server med resterende mayonnaise og salat.