Vietnamesisk banh mi og glaserede veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk banh mi og glaserede veggiestrimler

Vietnamesisk banh mi og glaserede veggiestrimler

med frisk urtesalat og srirachamayonnaise

Turen går til Vietnam, og vi skal smage på deres klassiske baguettesandwich, banh mi. Vores version er til dig, der ønsker et vegansk måltid, og er fyldt med gyldenstegte, glaserede vegetarstrimler og sprød, aromatisk salat med mynte og lime. Hertil sprøde sesamfritter.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

300 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Mynte

40 g

Sød chilisauce

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4175 kJ
Kalorier (kcal)998 kcal
Fedt44.7 g
Mættet fedt53.6 g
Kulhydrat117.6 g
Sukker25.8 g
Protein31.9 g
Salt7.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Vend fritter med sesamfrø på bagepladen.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak mynte fint.

Halver lime.

Skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak de sidste stykker fint.

Lav salat
3

Bland et skvæt limesaft, mynte, salt, agurk og gulerod i en stor skål.

Varm brød
4

Placer brød direkte på risten i ovnen, når der er 8 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 7-8 min.

Steg vegansk kebab
5

Imens, opvarm olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg vegansk kebab med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sojasauce og sød chilisauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil klistret og glaseret.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.

Fyld med vegansk kebab og salat.

Server med resterende mayonnaise og salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image