Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
1 stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Gulerod
1 pose
Mynte
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket oksekød
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
Blandet salat
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
20 g
Peanuts
Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynte groft. Hak peanuts groft.
Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun hakket oksekød i 3-4 min.
Tilsæt marinade. Steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili. Server med resterende limebåde.