Vietnamesisk inspireret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk inspireret kuller

Vietnamesisk inspireret kuller

med friske grøntsager og lime-sojasauce

Denne vietnamesiske ret med stegt kuller og perfekt afbalancerede asiatiske smage vil blive en favorit for hele familien. Vi serverer vores kuller med luftige ris og frisk mango, gulerod og agurk. Vi topper herlighederne med en spicy lime-sojasauce med chili og ingefær og frisk mynte og koriander.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Mango

1 stk

Agurk

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

2 stk

Gulerod

1 pose

Mynte & koriander

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2504 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt10.2 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat86.1 g
Sukker23.1 g
Protein37.7 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Skræl ingefær, og riv fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland marinade
3

Bland chili, limesaft [1 spsk | 2 spsk], hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], sukker [2 tsk | 4 tsk], sojasauce og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak mynte og koriander fint.

Skær agurk i 1 cm stave.

 

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret ris, mango, gulerod og agurk i dybe tallerkener.

Top med fisk og sauce.

Drys med mynte og koriander.