Vietnamesisk inspireret plantefarstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk inspireret plantefarstacos

Vietnamesisk inspireret plantefarstacos

med saltede peanuts og srirachamayonnaise

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på vietnamesiske smage. Vi bygger vores skønne tacos med lune tortillas, frisk gulerod og mango, stegt plantefars og rødløg vendt med hvidløg, ingefær, sojasauce og lime og spicy asiatisk mayo. Vi topper med peanuts, chili og mynte, og så maden færdig.

Tags:
Plantebaseret
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Byg
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Ingefær

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Vand til sauce

2 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4278 kJ
Kalorier (kcal)1023 kcal
Fedt51.2 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat105.9 g
Sukker37.6 g
Protein29.5 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær lime i både.

Riv ingefær og hvidløg fint.

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, sukker, vand og et skvæt limesaft i en lille skål.

Forbered frugt og grønt
2

Hak mynte fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og plantefars i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og farsen er let brunet.

Tilsæt sauce
4

Tag panden af varmen.

Tilsæt sauce, og rør rundt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med gulerod, plantefars og mango.

Top med srirachamayonnaise, peanuts, chili og mynte.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image