Vietnamesisk kyllinge-bánh mì
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk kyllinge-bánh mì

Vietnamesisk kyllinge-bánh mì

med syltet gulerod og asiatisk mayonnaise (OBS! Æg medfølger ikke!)

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rød chili

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3381 kJ
Kalorier (kcal)808 kcal
Fedt32.4 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat75.8 g
Sukker16.6 g
Protein50.7 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på midten.

Sylt gulerod
2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med sukker* [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

Bag kylling og brød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side, og krydr med salt* [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber*. Overfør kylling til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende.

Forbered kylling
5

Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

Server
6

Smør brød med asiatisk mayonnaise. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg. TIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.