Pizza kan laves på mange måder. Denne American style pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
1 stk
Grøn tomat
2 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!
Hak tomater fint. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær pizza ud i mindre stykker. Top med tomat.