Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en forårspicnic. Her har vi kombineret smage, som (næsten) alle elsker. Vores amerikanske BLT briochesandwich indeholder lunt brød med mayonnaise, sprød bacon, salat og tomat, og serveres med en frisk æblesalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
1 stk
Løg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
1 stk
Salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1.5 tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 15 min, eller indtil sprød.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1,5 tsk | 3 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Skær tomat i 1/2 cm tykke skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Snit forårsløg fint.
Riv hjertesalat i mindre stykker.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når baconen har 4 min tilbage.
Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], vand [1 spsk I 2 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål.
Vend æble, gulerod og forårsløg i skålen.
Smør boller med resterende mayonnaise.
Fyld med salat, tomat, bacon og løg.
Server med æblesalat og resterende salatblade.
Drys æblesalat med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].