topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk chorizo-biksemad

Amerikansk chorizo-biksemad

med karamelliseret løg og urtedressing

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister med amerikansk chorizo-biksemad med peberfrugt, tomater, ovnbagte kartofler, spinat, hvidløg og Worcestershire sauce. Lækkert tilbehør er karamelliserede løg og urtedressing med persille.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)602 kcal
Energi (kJ)2519 kJ
Fedt30.81 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat65.99 g
Sukker20.3 g
Protein21.72 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered råvarer
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 1 cm skiver. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af persille i en lille skål.

Karamelliser løg
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, sukker [1 tsk | 2 tsk], vand [ 1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og lad simre i 7-8 min, eller indtil karamelliseret. Tag panden af varmen, og overfør til en lille skål.

Steg chorizo og grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, peberfrugt og tomat med salt [1/2 tsk | 1 tsk ] i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og worcestershiresauce, og lad simre i 4-5 min.

Tilsæt kartofler
5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Tilsæt bagte kartofler, spinat og halvdelen af forårsløg, og vend sammen.

Server
6

Anret biksemad i dybe tallerkener. Top med løg. Drys med resterende forårsløg og persille. Server med urtedressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image