topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk chorizo-biksemad

Amerikansk chorizo-biksemad

med karamelliserede løg og urtedressing

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister med amerikansk chorizo-biksemad med peberfrugt, tomater, ovnbagte kartofler, spinat, hvidløg og Worcestershire sauce. Lækkert tilbehør er karamelliserede løg og urtedressing med persille.

Allergener:
Mælk
Sulfitter
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Løg

125 g

Cherrytomater

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

½ stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2558 kJ
Kalorier (kcal)611 kcal
Fedt31.6 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat65.2 g
Sukker18.9 g
Protein20.9 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern og løg i tynde, halve skiver. 

Hak persille og hvidløg fint. 

Skær chorizo i 1 cm skiver og lime [1/2 stk, 2P] i både. 

Skyl spinat. 

Bland fraiche, halvdelen af persille, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Karamelliser løg
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, sukker [1 tsk | 2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og lad simre i 7-8 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

Steg chorizo og grøntsager
4

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo, peberfrugt og cherrytomater med salt [1/2 tsk | 1 tsk ] i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og worcestershire sauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt kartofler
5

Tilsæt bagte kartofler og spinat, og vend sammen.

Server
6

Anret biksemad i dybe tallerkener.

Top med løg.

Drys med resterende persille. 

Server med urtedressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image