Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Tacotirsdag eller tacofredag? Du bestemmer! Vi steger plantefars og gulerod med cajunkrydderier, og tilsætter derefter ketchup, sennep og Worcestershire sauce. Vi laver en fantastisk rødkålsslaw med srirachamayonnaise, og så topper vi vores plantefarstacos med frisk forårsløg og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Forårsløg
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
75 g
Rødkål, skåret
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Ketchup (step 3)
½ dl
Vand (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, gulerod og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Imens, hak tomat groft.
Snit forårsløg fint.
Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med et nip salt og peber.
Imens, pisk srirachamayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber sammen i en mellemstor skål.
Tilsæt rødkål, og vend sammen.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med plantefarssauce og rødkålsslaw.
Top med tomat og forårsløg.