topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske plantefarstacos

Amerikanske plantefarstacos

med cremet rødkålsslaw og frisk forårsløg

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Tacotirsdag eller tacofredag? Du bestemmer! Vi steger plantefars og gulerod med cajunkrydderier, og tilsætter derefter ketchup, sennep og Worcestershire sauce. Vi laver en fantastisk rødkålsslaw med srirachamayonnaise, og så topper vi vores plantefarstacos med frisk forårsløg og tomat.

Tags:
Plantebaseret
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Soja
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Forårsløg

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Ketchup (step 3)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3280 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt38.3 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat77.7 g
Sukker21.7 g
Protein26.3 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Steg plantefars
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, gulerod og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Imens, hak tomat groft.

Snit forårsløg fint.

Lav sauce
3

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Lav rødkålsslaw
4

Imens, pisk srirachamayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber sammen i en mellemstor skål.

Tilsæt rødkål, og vend sammen.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med plantefarssauce og rødkålsslaw. 

Top med tomat og forårsløg.