topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske plantefarstacos

Amerikanske plantefarstacos

med cremet rødkålsslaw og frisk forårsløg

Tacotirsdag eller tacofredag? Du bestemmer! Vi steger plantefars og gulerod med cajunkrydderier, og tilsætter derefter ketchup, sennep og Worcestershire sauce. Vi laver en fantastisk rødkålsslaw med srirachamayonnaise, og så topper vi vores plantefarstacos med frisk forårsløg og tomat.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Soja
Byg
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

150 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod, Julienne

5 g

Tex-Mex

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Ketchup (step 3)

½ dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3431 kJ
Kalorier (kcal)820 kcal
Fedt40.1 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat80.8 g
Sukker24.2 g
Protein27.3 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg plantefars
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, gulerod og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk], Ay Cajun-ba og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Lav rødkålsslaw
2

Imens, hak tomat groft.

Snit forårsløg fint.

Pisk sriracha [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber sammen i en mellemstor skål.

Tilsæt rødkål, og vend sammen.

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], Worcestershire sauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
4

Fyld tortillabrød med plantefars og rødkålsslaw. 

Top med tomat og forårsløg.