Tacotirsdag eller tacofredag? Du bestemmer! Vi steger plantefars og gulerod med cajunkrydderier, og tilsætter derefter ketchup, sennep og Worcestershire sauce. Vi laver en fantastisk rødkålsslaw med srirachamayonnaise, og så topper vi vores plantefarstacos med frisk forårsløg og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Forårsløg
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
150 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod, Julienne
5 g
Tex-Mex
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Vand* (trin 2)
2 spsk
Ketchup (step 3)
½ dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, gulerod og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk], Ay Cajun-ba og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Imens, hak tomat groft.
Snit forårsløg fint.
Pisk sriracha [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber sammen i en mellemstor skål.
Tilsæt rødkål, og vend sammen.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], Worcestershire sauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med et nip salt og peber.
Fyld tortillabrød med plantefars og rødkålsslaw.
Top med tomat og forårsløg.