topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aromatisk kylling

Aromatisk kylling

med cajunkrydret orzo og cremet kålsalat

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den rette opskrift, her er nemlig vores bud på lynhurtig mad, som selvfølgelig stadig smager fantastisk. Har du aldrig hørt om orzo? Det er en pasta, der ligner ris, men smager som pasta. Vi koger orzo med gulerod og cajunkrydderier på mindre end 10 min. Samtidig steger vi kylling med skønne krydderier, og laver en hurtig salat med spinat, aioli og færdigskåret spidskål. Så er maden klar!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Kyllingebouillon

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Spidskål, skåret

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Panamad

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3551 kJ
Kalorier (kcal)849 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat76.3 g
Sukker9.6 g
Protein52.3 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog orzo i 8-9 min, eller indtil 'al dente'.

Tilsæt gulerod til gryden med orzo, når der 5 min tilbage af kogetiden.

Hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at orzoen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande over middelhøj varme.

Steg kylling med Panamad, kyllingebouillon, hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
3

Imens, skyl spinat.

Bland spinat, spidskål [½ pose, 2P], aioli og et nip salt og peber i en skål.

Tilsæt Ay Cajun-ba og smør [2 spsk I 4 spsk] til gryden med færdig orzo, og vend sammen indtil smørret er smeltet.

Server
4

Anret orzo, kylling og kålsalat i dybe tallerkener. 

Dryp med yoghurt.