topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kylling

Asiatisk kylling

med hvidløgsris & peanuts

Kylling behøver ikke at være tør og kedelig; i denne opskrift har vi aromatiseret med en lækker marinade med asiatiske hints af soja, ingefær, lime, honning og et lille strejf af chili. Risene har også fået smagfuld kærlighed og serveres med et aromatisk hvidløgstouch. Top retten med crunchy peanuts, og du har en kulinarisk middag at se frem til!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

1 stk

Gulerod

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Zucchini

150 g

Jasminris

1 stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

efter behov

Olivenolie

1.33 spsk

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)529 kcal
Energi (kJ)2212 kJ
Fedt10.2 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat68.5 g
Sukker5.5 g
Protein40.4 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær. Snit chili fint. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver.

Bland marinade
3

Bland ingefær, chili, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sojasauce, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] i en lille skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 1 cm tykke strimler. Steg i 5-6 min. Tilsæt 1/2 forårsløg. Krydr med salt* og peber*. Steg i 2-3 min. Stil til side i en skål.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt stegt kylling og forårsløg. Tilsæt marinade. Lad simre i 2-3 min.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med kylling, grøntsager, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.