I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smager. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Langkornede hvide ris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Gulerod
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
1 stk
Agurk
75 g
Rødkål, skåret
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Imens, skær agurk i halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland rødkål, gulerod, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand [1 spsk I 2 spsk] til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med plantefars og ponzu-kålsalat.
Drys plantefars med ristede løg [½ pakke, 2P] og peanuts.
Server med asiatisk mayonnaise.