Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smager. I aften frister vi nemlig med vidunderlige tacos med hakket svine- og kalvekød og rødløg stegt med asiatisk woksauce, dertil frisk gulerod og pak choi, og syrlig srirachadressing med lime.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Lime
1 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
250 g
Hakket svine-/kalvekød
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Skær pak choi i tynde skiver.
Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.
Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing.
Server med limebåde.