Forestil dig sidde i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Prosciutto-mozzarellakylling og tomatsauce. Denne skønne ret er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
50 g
Prosciutto
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
250 g
Frisk Tagliatelle
(Indeholder Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
60 g
Blandet salat
125 g
Cherrytomater
30 g
Kalamataoliven
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Olie til pasta
¼ tsk
Salt til pasta
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hæld væde fra mozzarella, og skær i tynde skiver.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Top kylling med to stykker mozzarella, og svøb prosciutto rundt om. Gem overskydende mozzarella.
Opvarm en smule olivenolie i en stor ovnfast stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med prosciuttoenderne nedad i 2 min.
Tilsæt hakkede tomater, ketchup, Mamas Favorit, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Stil stegepanden i ovnen, og bag i 11-12 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt.
TIP: Brug et ildfast fad hvis du ikke har en ovnfast stegepande. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl salat.
Halver cherrytomater.
Bland salat, resterende mozzarella, cherrytomater, kalamataoliven, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak basilikum fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Bland basilikum, hvidløg, olivenolie, salt og et nip peber i pasta.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret kylling, sauce, pasta og salat på tallerkener.
Top kylling og sauce med finrevet ost.