Prosciuttosvøbt mozzarellakylling og tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttosvøbt mozzarellakylling og tomatsauce

Prosciuttosvøbt mozzarellakylling og tomatsauce

med frisk tagliatelle og tomat-olivensalat

Forestil dig sidde i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Prosciutto-mozzarellakylling og tomatsauce. Denne skønne ret er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.

Allergener:
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

50 g

Prosciutto

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Frisk Tagliatelle

(Indeholder Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

30 g

Kalamataoliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Olie til pasta

¼ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4522 kJ
Kalorier (kcal)1081 kcal
Fedt47.9 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat93.2 g
Sukker16.6 g
Protein71.7 g
Salt7.9 g

Fremgangsmåde

Forbered kylling
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hæld væde fra mozzarella, og skær i tynde skiver.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Top kylling med to stykker mozzarella, og svøb prosciutto rundt om. Gem overskydende mozzarella.

Bag kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor ovnfast stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med prosciuttoenderne nedad i 2 min.

Tilsæt hakkede tomater, ketchup, Mamas Favorit, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Stil stegepanden i ovnen, og bag i 11-12 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt. 

TIP: Brug et ildfast fad hvis du ikke har en ovnfast stegepande. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, skyl salat.

Halver cherrytomater.

Bland salat, resterende mozzarella, cherrytomater, kalamataoliven, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Forbered grøntsager
4

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Kog pasta
5

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Bland basilikum, hvidløg, olivenolie, salt og et nip peber i pasta.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
6

Anret kylling, sauce, pasta og salat på tallerkener.

Top kylling og sauce med finrevet ost.