Basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Basilikumkylling

Basilikumkylling

med gulerodsmos & æblesalat

Der er kun én konge i rodfrugtimperiet, og det er kartoflerne. Sammen med gulerødder danner de en puré, der på charmerende vis komplementerer basilikumkrydret kylling. Æblesalaten forbinder smagene og afslutter den kulinariske cirkel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

150 g

Crème fraiche

2 stk

Gulerod

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Zucchini

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Æble

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)180 kcal
Energi (kJ)755 kJ
Fedt1.55 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat6.07 g
Sukker4.9 g
Protein34.75 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog rodfrugter
1

Skræl kartofler og gulerod. Skær i 2 cm tern. Læg i en gryde med vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 20-25 min. Skær kylling i 2 cm strimler. 

Brun kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Brun kylling i 2-3 min. Sænk til lav varme. Tilsæt honning [½ pakke, 2 pers.], crème fraiche og sojasauce. Krydr med salt* og peber*. Lad simre i 8-10 min.

Tilsæt basilikum
3

Hak basilikum groft (gem et par blade til anretning). Tilsæt til panden med kylling.

Lav æblesalat
4

Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] og æble. Bland i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Mos rodfrugter
5

Hæld vand fra kartofler og gulerod. Tilsæt en klat smør*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling og gulerodsmos på tallerkener. Top med basilikumblade. Server med æblesalat.