Der er kun én konge i rodfrugtimperiet, og det er kartoflerne. Sammen med gulerødder danner de en puré, der på charmerende vis komplementerer basilikumkrydret kylling. Æblesalaten forbinder smagene og afslutter den kulinariske cirkel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Honning
150 g
Crème fraiche
2 stk
Gulerod
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Zucchini
500 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Æble
1 pose
Basilikum
Skræl kartofler og gulerod. Skær i 2 cm tern. Læg i en gryde med vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 20-25 min. Skær kylling i 2 cm strimler.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Brun kylling i 2-3 min. Sænk til lav varme. Tilsæt honning [½ pakke, 2 pers.], crème fraiche og sojasauce. Krydr med salt* og peber*. Lad simre i 8-10 min.
Hak basilikum groft (gem et par blade til anretning). Tilsæt til panden med kylling.
Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] og æble. Bland i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Hæld vand fra kartofler og gulerod. Tilsæt en klat smør*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling og gulerodsmos på tallerkener. Top med basilikumblade. Server med æblesalat.