Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød

med gouda og rødkåls-gulerodsslaw

"Sloppy Joe" er en amerikansk sandwich bestående af en krydret kødsauce toppet i en burgerbolle. Og som navnet antyder, må der gerne være masser af det, og det må gerne svine lidt. Vi topper vores Sloppy Joe med revet gouda for ekstra lækkerhed, og serverer den med en sprød slaw med rødkål og gulerod for lidt friskhed.

Allergener:
Æg
Sulfitter
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Løg

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

1 stk

Tomatpuré

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

75 g

Rødkål, skåret

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3979 kJ
Kalorier (kcal)951 kcal
Fedt56.8 g
Mættet fedt21.2 g
Kulhydrat69.9 g
Sukker28 g
Protein38.3 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).

Hak løg fint. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød og løg med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt tomatpuré, smør, BBQ-sauce, worcestershire sauce og vand, og kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

3

Skær agurk i tynde skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

4

Anret underbollen på en tallerken, og top med kødsauce, gouda og agurk. Luk med overbollen.

Server med rødkåls-gulerodsslaw.