"Sloppy Joe" er en amerikansk sandwich bestående af en krydret kødsauce toppet i en burgerbolle. Og som navnet antyder, må der gerne være masser af det, og det må gerne svine lidt. Vi topper vores Sloppy Joe med revet gouda for ekstra lækkerhed, og serverer den med en sprød slaw med rødkål og gulerod for lidt friskhed.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Løg
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
1 stk
Tomatpuré
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk
75 g
Rødkål, skåret
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Vand til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød og løg med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, smør, BBQ-sauce, worcestershire sauce og vand, og kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Skær agurk i tynde skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Anret underbollen på en tallerken, og top med kødsauce, gouda og agurk. Luk med overbollen.
Server med rødkåls-gulerodsslaw.