BBQ-krydrede grillostenuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-krydrede grillostenuggets

BBQ-krydrede grillostenuggets

med ostebagte kartofler og majssalat

Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe med denne yderst børnevenlige opskrift. I aften laver vi nemlig fantastiske grillostenuggets med panko og BBQ-krydderi. Vi serverer dem med ostebagte kartofler, en smuk og velsmagende majssalat med spinat og gulerod og cremet ranchdressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 dåse

Majs

1 stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Hvidløgsfed

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4500 kJ
Kalorier (kcal)1076 kcal
Fedt61 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat91.5 g
Sukker16 g
Protein44.4 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i 25-35 min, eller indtil møre.

Drys med finrevet ost, når der er 5 min tilbage i ovnen.

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, fraiche, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

 

Lav salat
3

Skyl spinat.

Hæld væde fra majs.

Bland spinat, majs, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner grillost
4

Skær grillost i 2 cm tern. 

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tallerken. 

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. 

Bland panko, BBQ-krydderi og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. 

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret grillost, kartofler og salat på tallerkener. 

Server med ranchdressing.