Tag børnene med i køkkenet, og lad dem hjælpe med denne yderst børnevenlige opskrift. I aften laver vi nemlig fantastiske grillostenuggets med panko og BBQ-krydderi. Vi serverer dem med ostebagte kartofler, en smuk og velsmagende majssalat med spinat og gulerod og cremet ranchdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 dåse
Majs
1 stk
Gulerod, Julienne
½ stk
Hvidløgsfed
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i 25-35 min, eller indtil møre.
Drys med finrevet ost, når der er 5 min tilbage i ovnen.
Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland hvidløg, fraiche, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Bland spinat, majs, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær grillost i 2 cm tern.
Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko, BBQ-krydderi og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Anret grillost, kartofler og salat på tallerkener.
Server med ranchdressing.