Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Zucchini
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Citron, økologisk
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand (trin 3)
Bring en kedel eller gryde med vand* i kog. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.
Hæld kogende vand* [2.5 dl I 5 dl], grøntsagsbouillon, citronskal og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt kylling, og steg i 5-6 min, eller inden gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Bland aioli, fraiche, et skvæt citronsaft og halvdelen af persille med et nip salt* og peber* i en skål.
Anret couscous i dybe tallerkener. Top med kylling, gulerod og stegte grøntsager. Dryp med citrondressing. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.