BBQ-marineret kylling og zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling og zucchini

BBQ-marineret kylling og zucchini

med souvlaki-grøntsager og dildfraiche

I aften ovnbager vi BBQ-kylling til sprød perfektion. Kyllingen får selskab i ovnen af kartofler, gulerod og rødløg krydret med Souvlaki-krydderi, som vi derefter vender med frisk spinat. Vi serverer herlighederne med frisk dildfraiche og crunchy græskarkerner, og så er maden færdig.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Zucchini

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

4 g

Souvlaki-krydderi

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2193 kJ
Kalorier (kcal)524 kcal
Fedt11.4 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat59 g
Sukker14.7 g
Protein46.2 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav dildfraiche
2

Imens, hak dild fint.

Bland fraiche, dild, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skyl spinat.

Skær zucchini i 2 cm tern.

Bag kylling og zucchini
4

Overfør kylling og zucchini til bagepladen, når grøntsagerne har 17 min tilbage. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i resterende tid, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Tag færdigbagte grøntsager og kylling ud af ovnen.

Skær kylling i skiver.

Vend grøntsager med spinat på bagepladen.

Server
6

Anret grøntsager på tallerkener.

Top med kylling og græskarkerner.

Server med dildfraiche.