BBQ pulled kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ pulled kyllingebowl

BBQ pulled kyllingebowl

med cajunbagte grøntsager og limedressing

I aften tilbereder vi vores egen pulled chicken lavet af BBQ-krydret kylling, som vi først ovnsteger. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​cajun-krydret paprika, gulerod og løg. Samtidig koger vi bulgur, som vi derefter blander med frisk spinat. Vi topper herlighederne med en dejlig limedressing.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Sennep
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

2 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til bulgur

½ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2503 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt17.2 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat58.4 g
Sukker25.5 g
Protein45.4 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Bag kylling og grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Placer kylling i den ene side af en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.

Skær peberfrugt i 2 cm tern, gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver og rødløg i 2 cm både. Fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med olivenolie, og krydr med Ay Cajun-ba, salt og peber. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav limedressing
3

Imens, skær lime i både.

Bland fraiche og limesaft i en lille skål, og krydr med salt og peber.

Tilsæt spinat
4

Skyl spinat.

Rør spinat, olivenolie og salt i gryden med færdig bulgur.

Lav pulled kylling
5

Træk kylling i strimler med to gafler.

Vend kylling med BBQ-sauce og et skvæt limesaft i en skål.

Server
6

Anret spinatbulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og grøntsager

Dryp med limedressing.