BBQ-stegt svampebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-stegt svampebowl

BBQ-stegt svampebowl

med langkornede ris og friske grøntsager

I aften byder vi på skøn vegetarbowl med bbq-smag, som er nem og hurtig at lave. Vi starter med luftige basmatiris, og så bygger vi vores skål med BBQ-stegt portobello, en frisk kålsalat med gulerod og lime, frisk avocado og ananas og syltede løg. Vi topper med yoghurt og forårsløg, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Portobello

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ pose

Kruspersille

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

½ stk

Mango

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

2 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2954 kJ
Kalorier (kcal)706 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat103.4 g
Sukker30.7 g
Protein13.1 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered grøntsager
3

Skær lime i både.

Hak persille fint. 

Bland fraiche, persille, vand, salt og et nip peber i en lille skål. 

Hak svampe groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Steg svampe
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil bløde.

Sænk til middel varme.

Tilsæt BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og vand, og steg videre i 2-3 min.

Lav salat
5

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Snit forårsløg fint.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Bland kålsalat, gulerod, limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svampe, salat, avocado, rødløg og mango.

Krydr avocado med et nip salt.

Top med fraiche og forårsløg.

Server med resterende limebåde.