Skip to main content
Boller i karry

Boller i karry

350 g | 1 portion | Opvarm i ovn eller mikroovn

Er i dag ikke en lav-mad-fra-bunden dag? Så lad os stå for det hårde arbejde og hav lækker boller i karry klar i mikroovnen på ingen tid.

Tilberedning: Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75ºC (gælder alle metoder).

Mikrobølgeovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Varm retten i ca. 6-8 min. på 700-900 W.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Almindelig ovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Sæt bakken i forvarmet ovn ved 175ºC varmluft i ca. 20-25 min.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Gryde:

  1. Hæld bakkens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved svag varme under hyppig omrøring.
Allergener:
Sennep
Selleri
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Boller i karry

(Indeholder: Sennep, Selleri, Gluten, Hvede, Mælk, Æg)

Næringsindhold

Energi (kJ)842 kJ
Kalorier (kcal)201 kcal
Fedt12.3 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat13.1 g
Sukker4.6 g
Protein9.1 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde