Denne lækre broccolipasta vil få både børn og voksne til at hoppe og danse af glæde! Saucen er blendet og cremet, så broccolien er forsvarligt skjult, og de potentielle sure miner er dermed undgået. Vi topper vores pasta med urtekrydret kyllingebryst og finrevet ost, og på siden kommer der sprøde gulerodsstænger og æblebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
250 g
Broccoli
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til kød
2 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Kog i 5-7 min, eller indtil mør.
Overfør broccoli til en kande.
IP: Vandet skal være salt som havvand.
Imens, skær æble både.
Skær gulerod i 1 cm stænger.
Bring saltet vand i kog i samme gryde.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær kyllingebryst i 3 stykker på et andet skærebræt.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip salt og peber til kanden med broccoli. Blend med en stavblender.
Overfør broccolisauce til gryden med pasta. Kog i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
TIP: Hvis du ikke har en stavblender, kan du bruge en kartoffelmoser til at lave en rustik broccolisauce.
Anret pasta i skåle, og top med kylling.
Drys med finrevet ost.
Server med gulerodsstænger og æblebåde.