Grøn powerpasta og kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Grøn powerpasta og kylling

med æblebåde og gulerodsstave

Denne lækre broccolipasta vil få både børn og voksne til at hoppe og danse af glæde! Saucen er blendet og cremet, så broccolien er forsvarligt skjult, og de potentielle sure miner er dermed undgået. Vi topper vores pasta med urtekrydret kyllingebryst og finrevet ost, og på siden kommer der sprøde gulerodsstænger og æblebåde.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

250 g

Broccoli

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3460 kJ
Kalorier (kcal)827 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt19.2 g
Kulhydrat83.9 g
Sukker19.7 g
Protein56.2 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Kog i 5-7 min, eller indtil mør.

Overfør broccoli til en kande.

IP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Imens, skær æble både.

Skær gulerod i 1 cm stænger.

Kog pasta
3

Bring saltet vand i kog i samme gryde.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

4

Skær kyllingebryst i 3 stykker på et andet skærebræt.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip salt og peber til kanden med broccoli. Blend med en stavblender.

Overfør broccolisauce til gryden med pasta. Kog i 1 min, eller indtil gennemvarmet. 

TIP: Hvis du ikke har en stavblender, kan du bruge en kartoffelmoser til at lave en rustik broccolisauce.

6

Anret pasta i skåle, og top med kylling.

Drys med finrevet ost.

Server med gulerodsstænger og æblebåde.