De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Panamad
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 2)