I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
300 g
Svineschnitzel
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
½ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
Skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Krydr svinekød med Ay Cajun-ba og et nip salt, når grøntsagerne har 5 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær svinekød i tynde skiver.
Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.
Anret grøntsager og svinekød på tallerkener.
Top med srirachamayonnaise.