topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret grillost

Cajunpaneret grillost

med Tex-Mex kartofler og majs-avocadosalat

I aften lader vi os inspirere af mexicansk madlavningskunst, og frister med grillost som vi panerer i panko og cajunkrydderier, og derefter bager gylden. Vi laver også sprøde kartoffelbåde med Tex-Mex krydderi og en frisk tomatsalat med majs, avocado og spinat. Og så topper vi herlighederne med spicy srirachamayo og syrlig limesaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

5 g

Tex-Mex

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 dåse

Majs

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

½ stk

Lime

20 g

Sriracha

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4811 kJ
Kalorier (kcal)1150 kcal
Fedt71.9 g
Mættet fedt29.3 g
Kulhydrat84.5 g
Sukker17.1 g
Protein40.2 g
Salt8.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Stil til side, og lad køle af.

Paner grillost
3

Skær grillost i skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba, salt [1/2 tsk I 1 tsk], et stort nip peber og olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillost
4

Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie, når kartoflerne har 12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gyldne.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.

Server
6

Anret kartofler, grillost og salat på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise og limebåde.