topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheeseburger

Cheeseburger

med karamelliserede løg, friske grøntsager & fritter

Byd familien på disse hjemmelavede burgere, en undervurderet ret at lave fra bunden. Her giver vi dig en enkel opskrift på klassiske cheeseburgere, hvor vi lader cremet mozzarella smelte over saftige bøffer. Karamelliserede løg giver smagsintensitet, og friske grøntsager giver friskhed. Bløde briocheboller og sprøde hjemmelavede fritter supplerer perfekt.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

2 stk

Briocheboller

250 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

50 g

Ketchup

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)667 kcal
Energi (kJ)2790 kJ
Fedt21.93 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat76.05 g
Sukker18.1 g
Protein43.41 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Karamelliser løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg i 10-12 min. Tilsæt sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt*, når der er 5 min tilbage.

Form bøffer
3

Skær tomat i tynde skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd, eller skær i tynde skiver. Skræl gulerod, og riv groft. Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, Panamad, gulerod [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Drys med revet mozzarella, når der er 3 min tilbage. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Smør boller med ketchup. Fyld med bøf, tomat, agurk, løg og resterende gulerod. Server med fritter.