Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Når du har lyst til en lækker snack, der både kan deles med gæster eller spises i sofaen, er disse bacon-ostesnurrer din ven. Vi ruller cheddarost og bacon om pizzadejsstrimler, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Server med en herlig marinara-tomatsauce til dipping.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
125 g
Bacon, skiver
50 g
Revet cheddar/gouda
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
¼ tsk
Salt til dip
¼ tsk
Sukker til dip
Forvarm ovnen til 250°C/250°C (varmluft).
Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter. Skær dejen ud i 2-3 cm brede strimler.
Top hver strimmel med cheddarmix og en skive bacon.
Snur hver strimmel et par gange rundt om sig selv, så den får et spiralmønster.
Placer på en bageplade med bagepapir, og pensl med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 15 min, eller indtil gyldne og osten smeltet.
Imens, bland hakkede tomater, salt, sukker og et nip peber i en lille skål.
TIP: Blend saucen hvis du ønsker en lind konsistens.
Server bacon-ostesnurrer varme, med marinarasauce som dip.