Bacon-oste twisters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bacon-oste twisters

Bacon-oste twisters

6-8 styk | med cheddarost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Når du har lyst til en lækker snack, der både kan deles med gæster eller spises i sofaen, er disse bacon-ostesnurrer din ven. Vi ruller cheddarost og bacon om pizzadejsstrimler, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Server med en herlig marinara-tomatsauce til dipping.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

125 g

Bacon, skiver

50 g

Revet cheddar/gouda

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dip

¼ tsk

Sukker til dip

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3357 kJ
Kalorier (kcal)802 kcal
Fedt28.1 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat102.4 g
Sukker12.5 g
Protein36.1 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Forbered dej
1

Forvarm ovnen til 250°C/250°C (varmluft).

Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.

Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter. Skær dejen ud i 2-3 cm brede strimler.

Lav snurrer
2

Top hver strimmel med cheddarmix og en skive bacon.

Snur hver strimmel et par gange rundt om sig selv, så den får et spiralmønster.

Placer på en bageplade med bagepapir, og pensl med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 15 min, eller indtil gyldne og osten smeltet.

Lav sauce
3

Imens, bland hakkede tomater, salt, sukker og et nip peber i en lille skål.

TIP: Blend saucen hvis du ønsker en lind konsistens.

Server
4

Server bacon-ostesnurrer varme, med marinarasauce som dip.