topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili con carne

Chili con carne

med sprøde tortillachips og srirachadressing

En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater, rødløg og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, mild mozzarella, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Stærk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Sorte bønner

250 g

Hakket oksekød

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

½ stk

Jalapeno

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

10 g

Sriracha

5 g

Tex-Mex

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3237 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt41.5 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat55.9 g
Sukker14.3 g
Protein43.6 g
Salt8.4 g

Redskaber

Stor gryde

Fremgangsmåde

Forbered jalapeño
1

Skær halvdelen af jalapeño i tynde skiver og hak resten fint. TIP: Fjern kerner først, så bliver det mindre stærkt.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, salt* og peber*. Steg under omrøring, indtil gylden og gennemstegt, 5-7 min.

Kog chili
3

Tilsæt hakkede tomater, hakket jalapeño, bønner og væde (skyl eventuelt bønnerne, men væden gør chilin ekstra cremet), oksebouillon, vand* [1/2 dl I 1 dl], salt* og peber*, og rør rundt. Lad simre uden låg indtil tyknet, 8-10 min. Tag gryden af komfuret. Smag, og krydr med salt* og peber*. TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Bland srirachafraiche
4

Bland fraiche [1/2 stk, 2P] og srirachasauce efter smag i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
5

Hak koriander fint.

Server
6

Anret chili i skåle. Top med srirachafraiche, mozzarella, jalapeño skiver og koriander efter smag. Server med tortillachips at dippe med.