topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem chili con carne

Nem chili con carne

med sprøde tortillachips og srirachadressing

I aften frister vi med en mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.

Tags:
Stærk
Hvedefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

10 g

Sriracha

½ stk

Jalapeno

4 g

Oksebouillon

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Sorte bønner

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3178 kJ
Kalorier (kcal)760 kcal
Fedt42.8 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat52.7 g
Sukker12 g
Protein33.2 g
Salt7.8 g

Fremgangsmåde

Forbered jalapeno
1

Flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint.

Skyl sorte bønner under koldt vand i en si.

Steg oksekød
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Tex-Mex, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav chili
3

Tilsæt hakkede tomater, jalapeno, sorte bønner, oksebouillon og vand, og lad simre uden låg i 8-10 min, eller indtil tyknet.

Smag til med salt og et nip peber.

Imens, bland fraiche og sriracha i en lille skål, og krydr med salt.

TIP: Spring jalapenoen og srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret chili i skåle.

Top med srirachadressing.

Server med tortillachips.