topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaseret kylling

Chutneyglaseret kylling

med aromatisk bulgurpilaf og hvidløgsyoghurt

Blev du fanget af det spændende navn på denne ret? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi koger bulgur med løg og kyllingebouillon, og topper med hakkede mandler og persille. Vi serverer vores bulgurpilaf med chutneyglaseret kylling, stegte gulerødder, frisk agurk og cremet hvidløgsyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Sennep
Hvede
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

2 g

Curry-On

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

2 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Løg

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

2 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2441 kJ
Kalorier (kcal)583 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat50.4 g
Sukker20.4 g
Protein45.1 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Hak løg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Steg løg i 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl], og bring i kog. Tilsæt bulgur, kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P] og salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk]. Sænk til middel varme, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

Bag kylling
2

Krydr kylling med Curry-on og et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og vend med aprikoschutney. Placer hvidløg (uskrællet) i et hjørne af bagepladen. Bag i ovnen 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg gulerod
3

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg gulerod i 4-5 min, eller indtil mør. Krydr med et nip salt* og peber*, og tag stegepanden af varmen.

Forbered råvarer
4

Hak mandler groft Hak persille groft. Skær agurk i 1 cm tern. Placer mandler i et hjørne af bagepladen, når kyllingen har 5 min tilbage.

Bland bulgurpilaf
5

Vend mandler og halvdelen af persille i gryden med bulgur. Pres hvidløg ud i en lille skål, og mos med en gaffel. Tilsæt yoghurt og et nip salt*, og rør rundt. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret bulgurpilaf, gulerod og agurk i dybe tallerkener. Dryp med hvidløgsyoghurt. Top med kylling. Drys med resterende persille.