topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet bacon-tortelloni

Cremet bacon-tortelloni

med stegt zucchini og frisk basilikum

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Chiliflager

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3272 kJ
Kalorier (kcal)782 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker13.4 g
Protein33 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Steg bacon og zucchini
1

Hak zucchini groft.

Skyl spinat.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon og zucchini i 4-5 min, indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.

Tilsæt pasta
2

Sænk til middel varme, tilsæt tortelloni, og steg videre i 1 min.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt madlavningsfløde, vand, kyllingebouillon, Mamas Favorit og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'aldente' og saucen er let tyknet.

Tilsæt spinat inden servering, og vend indtil den er faldet sammen.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost og chiliflager.

Top med basilikum.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.