Forkæl dig selv med vores uimodståelige Cremet tomat- og grøntsagssuppe. En varmende og mættende suppe krydret med vores egen krydderiblanding, Mamas Favorit, som i klassisk italiensk stil toppes med gyldne pinjekerner, persille og fraiche. Server med sprøde ostebrød med revet gruyére.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Hakkede tomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Gulerod
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
50 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til suppe
¼ tsk
Salt til suppe
1 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak gulerod, løg og hvidløg fint.
Hak persille groft.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg gulerod og løg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og et nip salt og peber, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, Worcestershire sauce, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber, og bring i kog.
Sænk til middellav varme, dæk til med låg, og lad simre i 8-10 min, eller indtil gulerødderne er møre.
TIP: Blend den færdige suppe, hvis du vil have den mere cremet.
Imens, skær brød i skiver, og smør med et tyndt lag smør.
Top med gruyère.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil osten er smeltet.
Opvarm en lille stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Anret suppe i skåle.
Top med pinjekerner, persille og fraiche.
Server med gruyère-ostebrød.