Spændende opskrift med gnocchi stegt i en syndig blanding af baconfedt og olivenolie. Vi serverer vores gnocchi med stegt pastinak og champignon, og en lækker sauce med crème fraiche og spinat. Vi topper med sprød bacon og friske kørvelblade, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
140 g
Bacon, tern
200 g
Champignon
1 stk
Pastinak
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Løg
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
2 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Kørvel
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
½ spsk
Hvedemel (trin 4)
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Skræl pastinak, og skær i 1 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og pastinak i 4-5 min, eller indtil bløde og let brunet. Krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt løg, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og steg videre i 30 sek. Sænk til middel varme, og tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P], spinat og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Pluk kørvel.
Anret sauce og grøntsager i dybe tallerkener. Top med gnocchi og bacon. Krydr med et nip peber*. Drys med kørvel.