Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og zucchini stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi crème fraiche i, og så har vi en vidunderligt cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler og forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Kyllingebouillon
½ stk
Zucchini
280 g
Kyllingebryst
400 g
Små kartofler
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)
70 g
Bacon, tern
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1.5 spsk
Hvedemel (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1.5 dl
Vand (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Halver kartofler.
Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og dæk til med låg.
Imens, hak gulerod (uskrællet) og zucchini [½ stk, 2P] fint.
Snit forårsløg fint.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon [1/2 pakke, 2P], gulerod og zucchini i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne begynder at blive bløde og baconen begynder at blive sprød.
Overfør til en skål.
Imens, bland hvedemel [1,5 spsk | 3 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber på en tallerken.
Vend kylling på tallerkenen.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved bevov) på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Lad simre i 5 min på middelhøj varme.
Tilsæt grøntsager og bacon, og lad simre videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
Tag stegepanden af varmen. Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], og smag til med salt og peber.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kartofler og kylling på tallerkener.
Top med sauce og grøntsager.
Drys med forårsløg.