Cremet baconkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet baconkylling

Cremet baconkylling

med kogte kartofler og frisk forårsløg

Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og zucchini stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi crème fraiche i, og så har vi en vidunderligt cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler og forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

½ stk

Zucchini

280 g

Kyllingebryst

400 g

Små kartofler

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

70 g

Bacon, tern

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Hvedemel (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1.5 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2485 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt23.5 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat46.6 g
Sukker9.1 g
Protein46.7 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Halver kartofler. 

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og dæk til med låg.

Forbered råvarer
2

Imens, hak gulerod (uskrællet) og zucchini [½ stk, 2P] fint.

Snit forårsløg fint.

Steg bacon og grøntsager
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon [1/2 pakke, 2P], gulerod og zucchini i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne begynder at blive bløde og baconen begynder at blive sprød.  

Overfør til en skål.

Steg kylling
4

Imens, bland hvedemel [1,5 spsk | 3 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber på en tallerken.

Vend kylling på tallerkenen.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved bevov) på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Tilsæt grøntsager og bacon
5

Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Lad simre i 5 min på middelhøj varme.

Tilsæt grøntsager og bacon, og lad simre videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

Tag stegepanden af varmen. Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], og smag til med salt og peber. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler og kylling på tallerkener.

Top med sauce og grøntsager.

Drys med forårsløg.