Cremet basilikum-zucchinipasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikum-zucchinipasta

Cremet basilikum-zucchinipasta

med ovnbagt broccoli og rucolasalat

Alt som er cremet kan vi godt lide. Aftenens skønne opskrift frister med en fantastisk pasta med basilikum, zucchini, rigatoni, hvidløg, fløde og sojasauce. Vi serverer vores pasta med ovnbagt broccoli og en smuk rucolasalat med soltørrede tomater. Retten toppes med finrevet ost.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri
Soja
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Zucchini

250 g

Broccoli

40 g

Rucola

50 g

Soltørrede tomater

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2962 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat79.1 g
Sukker14.5 g
Protein25 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag broccoli
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær broccoli i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav rucolasalat
3

Imens, skyl rucola.

Hak soltørrede tomater groft.

Kom soltørrede tomater, rucola, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Vend sammen lige inden servering.

Forbered råvarer
4

Riv zucchini groft.

Hak basilikum groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav sauce
5

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. 

Steg hvidløg og zucchini i 2-3 min, eller indtil velduftende og blød.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pastavand [1 dl | 2 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Krydr med et stort nip peber.

Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret pasta, broccoli og rucolasalat i dybe tallerkener. 

Drys med finrevet ost.