Alt som er cremet kan vi godt lide. Aftenens skønne opskrift frister med en fantastisk pasta med basilikum, zucchini, rigatoni, hvidløg, fløde og sojasauce. Vi serverer vores pasta med ovnbagt broccoli og en smuk rucolasalat med soltørrede tomater. Retten toppes med finrevet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Zucchini
250 g
Broccoli
40 g
Rucola
50 g
Soltørrede tomater
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær broccoli i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skyl rucola.
Hak soltørrede tomater groft.
Kom soltørrede tomater, rucola, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend sammen lige inden servering.
Riv zucchini groft.
Hak basilikum groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg hvidløg og zucchini i 2-3 min, eller indtil velduftende og blød.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pastavand [1 dl | 2 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Krydr med et stort nip peber.
Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta, broccoli og rucolasalat i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.