topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem estragon-tortelloni

Nem estragon-tortelloni

med stegt portobello og spinat

I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

150 g

Portobello

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

1 pose

Estragon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2908 kJ
Kalorier (kcal)695 kcal
Fedt35.6 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat66.7 g
Sukker11.6 g
Protein25.3 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak portobello groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce, tortelloni, finrevet ost og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt spinat
3

Imens, riv estragon groft.

Skyl spinat.

Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen.

Server
4

Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener.

Drys med græskarkerner.