I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)
150 g
Portobello
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
1 pose
Estragon
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
Hak portobello groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce, tortelloni, finrevet ost og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, riv estragon groft.
Skyl spinat.
Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen.
Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener.
Drys med græskarkerner.