topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet gnocchi

Cremet gnocchi

med bacon & zucchini

Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, spinat og zucchini. En skøn kombination som hele familien kommer til at elske.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Madlavningsfløde

60 g

Spinat

1 stk

Zucchini

20 g

Finrevet ost

4 g

Oksebouillon

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)480 kcal
Energi (kJ)2008 kJ
Fedt18.29 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat59.07 g
Sukker1 g
Protein19.55 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg gnocchi
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken. 

Steg bacon
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* (se ingrediensliste). Rør rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Bland sauce
5

Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.