Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, spinat og zucchini. En skøn kombination som hele familien kommer til at elske.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 ml
Madlavningsfløde
60 g
Spinat
1 stk
Zucchini
20 g
Finrevet ost
4 g
Oksebouillon
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
½ dl
Vand
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* (se ingrediensliste). Rør rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med salt* og peber*.
Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.