topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet græskarrisotto

Cremet græskarrisotto

med frisk rucola og pinjekerne-pangrattato

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I dag laver vi en perfekt kogt risotto, som er vidunderligt cremet, og hvor risene stadig har en smule bid. Bagt græskar smager fantastisk i risotto, og timian, hvidløg, ost og smør giver det lille ekstra. Skønt tilbehør er en sprød pinjekerne-pangrattato og frisk rucola.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 pose

Timian

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Rucola

150 g

Risottoris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

6 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2705 kJ
Kalorier (kcal)647 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker3.2 g
Protein17.4 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skræl græskar [1/2 stk, 2P], og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. 

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil mør og gylden. 

Lav pinjekerne-pangrattato
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.

Forbered risotto
3

Hak hvidløg og løg fint.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt ris og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige.

Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'.

Lav risotto
4

Imens, hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. 

Tag panden af varmen. Tilsæt finrevet ost, græskar, timian og smør [1 spsk I 2 spsk], og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Forbered rucola
5

Skyl rucola.

Vend rucola med et nip salt i en mellemstor skål. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret græskarrisotto i dybe tallerkener.

Top med pangrattato og rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image