I aften laver vi en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vores spinat- og ricottafyldte tortelloni skal blot koge i 1-2 min, inden den havner i en fantastisk sauce med majs, løg, spinat, basilikum og fløde. Vi topper med chili, og så er maden klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Majs
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
1 pose
Basilikum
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Løg
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 spsk
Smør (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Hæld væde fra majs.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs og løg i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skyl spinat.
Tilsæt hvidløg til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og pastavand, og vend sammen.
Sænk til middel varme.
Tilsæt tortelloni, spinat, finrevet ost og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager [½ pakke, 2P].
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.