Cremet østershattepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet østershattepasta

Cremet østershattepasta

med urte-pangrattato og frisk spinat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Østershat har en markant umamismag og passer perfekt i en cremet sauce med pasta. I aften laver vi en fortryllende sauce med crème fraiche, ost, smør, spinat, misopasta og pastaen rigatoni - som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi topper med en sprød urte-pangrattato med panko, solsikkefrø og persille.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

200 g

Østershatte

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3572 kJ
Kalorier (kcal)854 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt20.2 g
Kulhydrat80.1 g
Sukker7.4 g
Protein26.6 g
Salt2.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered pangrattato
2

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og solsikkefrø i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål. 

Steg svampe og løg
3

Skær løg i tynde, halve skiver.

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en samme stegepande på middelhøj varme.

Riv svampe i mindre stykker direkte i stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt løg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil møre.

Imens, skyl spinat. 

Hak persille og hvidløg fint.

Tilsæt misopasta
4

Tilsæt hvidløg, grøntsagsbouillon og misopasta [½ pakke, 2P], og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Tilsæt crème fraiche, pastavand [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost, pasta, smør [2 spsk | 4 spsk] og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.

Bland persille i skålen med pangrattato.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangrattato.