topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet portobello-pasta

Cremet portobello-pasta

med hvidløg, timian & hasselnødder

Skønhed er subjektiv, men når det kommer til vores cremede pasta, bør alle være enige. Der er sandsynligvis ingen smagsløg syd for Nordpolen, der ikke vil sætte pris på dette mesterværk, som kan prale med stegte portobello-svampe i kombination med hvidløg og sprøde hasselnødder. Et par dråber citron og frisk timian tilsætter ekstra krydderi, mens Pecorino-osten gør retten cremet og fløjlsblød.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Penne

150 g

Portobello

15 ml

Balsamico

1 stk

Rødløg

150 g

Crème fraiche

3 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Zucchini

1 pose

Timian

60 g

Spinat

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

1 stk

Citron

20 g

Pecorino Romano-ost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)156 kcal
Energi (kJ)654 kJ
Fedt15.38 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat2.27 g
Sukker0.7 g
Protein1.61 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini. Hak timianblade fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Riv pecorino.

Kog pasta
2

Kog pasta med et nip salt* i 10 min. Gem en kop pastavand [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.]. Si vand fra, og hæld pastaen tilbage i gryden. Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Rist hasselnødder i 2-3 min, og stil til side i en skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og et nip salt* i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt balsamico, timian, citronskal, og steg i 1 min, eller indtil balsamicoen er fordampet. Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon og pastavand. Rør rundt, og lad det hele simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet. 

Krydr saucen
5

Tilsæt en smule citronsaft og spinat. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta med cremet svampesauce i dybe tallerkener. Top med hasselnødder og pecorino. Server med citronbåde.