topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet rejepasta

Cremet rejepasta

med høvlet ost og frisk dild

Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en skøn rejepasta. Vi koger spaghetti som vi blander med stegte rejer, rødløg, porre og hvidløg. Retten bliver lækkert cremet af crème fraiche og ost, og får et spændende twist af dild og citron!

Tags:
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

½ stk

Porre

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rejer

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3228 kJ
Kalorier (kcal)771 kcal
Fedt36.6 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker13.3 g
Protein28.2 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær løg i tynde skiver og citron i både.

Hak hvidløg og dild fint.

Skær porre i 1 cm halve skiver.

Skræl gulerod, og riv groft.

Hak rejer fint på et andet skærebræt.

Steg rejer
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt og et nip peber i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

Overfør til en lille skål, og tilsæt et stort skvæt citronsaft.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. 

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grøntsager
4

Imens, opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, porre og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt gulerod, og steg videre i 3 min.

Lav sauce
5

Tilsæt crème fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning), salt og et nip peber, og lad simre i 4-5 min.

Tilsæt pasta og rejer, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med høvlet ost og resterende dild.

Server med citronbåde.