Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Tag ud på en kulinarisk vandretur over høje bjerge og dybe kartoffeld(h)ale mod det forjættede cajun-land. Dyk ned i en dam af kokosmælk og tuml gennem en solid klat af afkølende creme fraiche, før du sætter dig på kanten og knitrer på de sprøde korianderchips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Løg
100 g
Røde linser
(Kan indeholde Gluten)
4 g
Mild Mahal
4 g
Curry-On
200 ml
Kokosmælk
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 pose
Koriander
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
10 g
Ingefærpasta
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 dl
Vand (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil møre.
Hak løg fint.
Riv ingefær fint.
Skyl linser under koldt vand i en si.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 2-3 min.
Tilsæt ingefær, Mild Mahal og Curry-on, og steg videre i 1-2 min.
Tilsæt kokosmælk, vand [2 dl | 4 dl] og grøntsagsbouillon, og rør rundt.
Tilsæt linser, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 20-22 min.
Tilsæt sojasauce, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
TIP: Tilsæt en smule vand, hvis dhalen er for tyk.
Hak koriander fint.
Bland koriander og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] med et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl spinat.
Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler.
Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie.
Bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil sprøde.
Tilsæt kartofler og spinat til gryden, og rør indtil spinaten er faldet sammen.
Anret dhal i dybe tallerkener.
Top med yoghurt.
Server med korianderchips.